Over ons

Sinds 1964 is Piet Grouwels als projectontwikkelaar en belegger in onroerend goed actief.

Als ontwikkelaar vooral in Limburg, als belegger in heel Nederland. Bijna een halve eeuw later zetelt alweer een tweede generatie Grouwels in de directie. Van oudsher gevestigd in Maastricht aan de Maasboulevard.

Het management team van Grouwels Vastgoed bestaat uit de heer R. Grouwels (52) als algemeen directeur, mevrouw C. Grouwels (47) als directielid, de heer
E. Grouwels (39) als directielid, de heer R. Smits (46) als directeur financiën en de heer P. Bougie (61) als directeur vastgoed.

Visie

Bij Grouwels Vastgoed werken we dagelijks aan het woongenot van duizenden huurders. Ons succes boogt voor een groot deel op hun tevredenheid. Aan de basis van dat succes liggen verder een heldere visie, gedegen marktkennis en strategisch inzicht.

De activiteiten van Grouwels Vastgoed zijn ondergebracht in de besloten vennootschappen Grouwels Vastgoed Beheer en Grovast Beheer Nederland.

Goede doelen

Aan ons maatschappelijk verantwoord ondernemerschap geven wij onder andere invulling door het steunen van enkele goede doelen.

Zo zijn wij een commitment aangegaan met de stichting Fundashon Prevenshon te Curaçao waaraan prof. dr. Bob Pinedo is verbonden. Deze stichting roept Curaçaose vrouwen op om zich te laten screenen op borst- en baarmoederhalskanker. Het onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met VUmc. Professor Pinedo werd met name bekend door zijn onderzoeken van de rol van de groeifactor in bloedplaatjes in het kankerproces. Prof. dr. Bob Pinedo heeft heel veel betekend voor de patiëntenzorg en de afdeling oncologie van VUmc. Hij wil dolgraag in contact blijven met ‘zijn’ ziekenhuis, nu hij in Curaçao een nieuwe kliniek heeft opgezet voor de vroege opsporing van borst- en baarmoederhalskanker.

Daarnaast steunen wij het Inlife-project van het Alzheimeronderzoeksfonds Limburg. Dit project behelst de ontwikkeling van een website die sociale interactie met mensen met alzheimer en hun mantelzorgers vergroot. Dit maakt het voor familieleden en vrienden mogelijk om dichter te betrokken te zijn.

Het goede doel dit jaar is Bert Buis TV. Dé tv-studio ‘Bert Buis’  van het Maastricht UMC+ is er speciaal voor de kinderen die in het ziekenhuis verblijven. Voor hen en met hen maakt het team van ‘Bert Buis’ elke week een tv programma, dat Bert Buis KinderTV heet. Bert Buis betrekt de kinderen spelenderwijs bij het maken van een tv-programma en laat ze daardoor even vergeten dat ze ziek zijn en in welke situatie ze zich bevinden.